109 Yaşında kalbine pil takıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
109 Yaşında kalbine pil takıldı
Abone ol
Samsun’un Salıpazarı İlçesinde yaşayan 109 yaşındaki Emine Kara’ya, Atasam Hastanesi'nde kalp pili takıldı.
mimart

Kendisini çok iyi hissettiğini belirten Emine kara, "Ömrümde çok az hastaneye gittim. Doktorlarla pek işim olmadı" dedi.

Samsun'daki Salıpazarı İlçesi Çağlayan Köyü'nde oturan Emine Kara rahatsızlanınca çocukları tarafından Atasam Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kalbiyle ilgili sorun tespit edilen 7 çocuk, 77 torunu olan Kara'ya başarılı bir operasyon sonucunda kalp pili takıldı. Nüfus kağıdında hicri takvime göre 1322 doğumlu yazan, Kara'nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten doktorlar, yaşlı kadını özel odada tedavisini tamamlayarak taburcu etti.

 

 

26 yıl önce eşini kaybettikten sonra çocukları ve torunları ile birlikte yaşamaya başladığını ifade eden Kara, "Yiyecek seçimi yapmam. Damak tadım neyi istediyse onu yedim. Süt, yoğurt, bal, sebze ve et, ayrım yapmadan yedim. Ağzımın tadını bilirim. Kendimi hiç kısıtlamadım. Ömrümde çok az hastaneye gittim. Doktorlarla da pek işim olmadı. Köyümüzde buz gibi sular akar. Ben de o soğuk sulardan içmeyi çok severim" dedi.


Ameliyat sonrasında hastaneden taburcu edilen Emine Kara, kızı tarafından evine götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onbinlerce Öğretmen İşsiz Kalacak!Önceki Haber

Onbinlerce Öğretmen İşsiz Kalacak!

Terme'de feci kaza 2 ölüSonraki Haber

Terme'de feci kaza 2 ölü

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı