ÜLKÜ OCAKLARINDAN TARAFTAR DESTEĞİ...
SPORSalıpazarı Ülkü Ocakları’ndan Samsunspor’a taraftar desteği.
Salıpazarı Ülkü Ocakları , sosyal faaliyetler kapsamında Samsunspor’un Gaziantep B.B mçında taraftar desteğinde bulundu.
"SAMSUNSPOR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL"
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Salıpazarı Şube Başkanı Atalay Tokat,yaptığı açıklamada ”Salıpazarı Ülkü Ocakları olarak Samsunspor'umuzu asla yalnız bırakmayacağız. Şehrimizin takımı olan Samsunspor üzülerek söylüyoruz ki bulunması gereken yerde değildir. Şehrimizin ileri gelenleri, milletvekilleri, iş adamları, belediye başkanları, esnafları cefakar ve vefakar Samsunspor taraftarı kadar şehrinin takımına sahip çıkmamaktadır. Takımız sahipsizlik ve destek olmayışından dolayı bugün hiç hak etmediği yerlerdedir.
"SAMSUNSPOR'UN DAİMA YANINDAYIZ"
Bizde Türk Milliyetçileri-Ülkücüler olarak şehrimizin takımı Samsunsporr’un daima yanındayız, destekçisiyiz. Samsunspor bizim için futbolcularıyla, teknik heyetiyle, malzemecisiyle, yönetimiyle ve cefakar taraftarı ile bir bütündür ve bunların arasında uyum yakalandığı zaman istenilen başarının gelmesi kaçınılmazdır.”dedi.
İlginizi Çekebilir