© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Terme’de fındık işçilerine silahlı saldırı: 3 gözaltı!

Samsun'un Terme İlçesi'nde fındık işçilerinin kaldığı çadıra düzenlenen ve 1 kadının öldürüldüğü saldırıyla ilgili jandarma 3 kişiyi gözaltına aldı.

Terme İlçesi Bafracalı Köyü'nde meydana gelen silahlı saldırı olayında, iddiaya göre Şuayip Köyü'nden kimliği belirsiz 3 şahıs, gece saat 02.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle fındık işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenledi.

 KADIN İŞÇİ ÖLDÜRÜLDÜ

Silahlı saldırı olayı sonrasında çadır içerisinde bulunan Şanlıurfa'nın Viranşehir nüfuslarına kayıtlı 36 yaşındaki fındık işçisi Perihan A. hayatını kaybederken, 27 yaşındaki Nurcan P., ise hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan Nurcan P., sabaha karşı taburcu oldu.

JANDARMA 3 KİŞİ GÖZALTINA ALDI

Jandarma olayla ilgili yaptığı araştırma da şüpheli olduğu iddia edilen Yüksel Y. ve 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER