SULTANBEYLİ DERNEĞİNDEN DOLAR KAMPANYASINA DESTEK
EkonomiSAMKON(Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, ün 'Ey Yolcu Yurdunu Bozma Dolarını Boz' sloganı ile başlattığı kampanyaya Sultanbeyli Salıpazarılılar Dernek Başkanlığı tam destek verdi.
SAMKON(Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, ün 'Ey Yolcu Yurdunu Bozma Dolarını Boz' sloganı ile başlattığı kampanyaya Sultanbeyli Salıpazarılılar Dernek Başkanlığı tam destek verdi.
55 BİN DOLAR BOZDURACAK...
SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, başlattıkları dolar bozdurma kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'da önce tanklara dur dedik, şimdi de dolara geçit vermeyeceğiz. Sezgin Gümüş olarak ben bizzat bu kampanya kapsamında 55 bin doları bozdurarak Türk Lirasına çevireceğim. Bu kampanya kapsamında ülkesini seven her vatan evladını dolarlarını bozdurmaya ve kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz" dedi.
HER KESİM DUYARLI OLMALI...
Sultanbeyli Salıpazarlılar Dernek Başkanı Mehmet Candan’da “SAMKON Genel Başkanımızın bu anlamlı kampanyasına destek vermek ve burada olmaktan gurur duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın "Yastık altındaki dövizleri bozdurun" çağrısıyla Ülke genelinde başlatılan kampanyaya her kesimin duyarlı olması gerekir. Bu millet darbeye dur dedi, doları mı durduramayacak.”dedi.
İlginizi Çekebilir