© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

SON DAKİKA | Balıkesir’de 4.9 Büyüklüğünde Deprem! İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa, İzmir ve çevre illerde de hissedilen sarsıntı kısa süreli paniğe neden oldu.

Balıkesir’de akşam saatlerinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem, saat 20:24’te ve yaklaşık 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Merkez üssü Sındırgı ilçesi olan deprem, İstanbul, Bursa, Manisa ve İzmir gibi çevre illerde de hissedildi.

Vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı bildirilmedi. AFAD ve yerel ekipler bölgede saha çalışmalarını sürdürüyor.

? Deprem Bilgileri:

Merkez üssü: Sındırgı (Balıkesir)

Büyüklük: 4.9 (ML)

Tarih: 10 Kasım 2025

Saat: 20:24

Derinlik: 7 km

Hissedilen iller: Balıkesir, İstanbul, Bursa, Manisa, İzmir

AFAD, vatandaşlara hasarlı binalardan uzak durmaları ve resmî açıklamaları takip etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

Kaynak: AFAD – T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER