© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Samsun’da Şüpheli Ölüm

Bafra ilçesinde bir kişi, apartman girişinde kanlar içinde ölü bulundu

Olay, Bafra’nın Hacınabi Mahallesi Kutlu Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartman girişinde hareketsiz halde yatan şahsı fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerince yapılan incelemede, ölen kişinin 52 yaşındaki Erkan Cömert olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada, Cömert’in yaklaşık 100 metre ileride bulunan evinin girişinde ve evin içerisinde kan izlerine rastlandı.

İddialara göre Erkan Cömert’in evinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerle tartışma yaşadığı ve darp edildiği öne sürüldü. Olayın ardından Cömert’in merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralandığı, daha sonra apartman girişine kadar geldiği ya da getirildiği ihtimalleri üzerinde duruluyor.

Erkan Cömert’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER