© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Salıpazarı’nda Yürek Yakan Acı

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde Kardeşinin Ölümüne Dayanamayan Abla Hayatını Kaybetti

Salıpazarı ilçesinde yaşanan acı olay, tüm ilçeyi yasa boğdu. Esatçiftliği Mahallesi’nden Fatma Dikme, kardeşinin cenazesinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ali Altun için bugün düzenlenen cenaze töreni, ikinci bir trajediye sahne oldu. Cenazeye katılan ablası Fatma Dikme, kardeşinin tabutu başında aniden fenalaştı. Durumu ağırlaşan Dikme, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Salıpazarı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen talihsiz kadın kurtarılamadı. Aynı gün içinde iki kardeşin peş peşe vefatı, hem ailede hem de bölgede büyük üzüntü yarattı.

Aile yakınları, “Böyle bir acıya yürek dayanmaz” diyerek üzüntülerini dile getirirken, mahalle halkı da yaşanan olayın derin bir şok yarattığını ifade etti.

Dikme’nin cenazesi yarın öğle namazının ardından Esatçiftliği Mahallesi Çatak Mevkiinde toprağa verilecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER