© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Salıpazarı'nda FETÖ Operasyonu!

Salıpazarı'nda FETÖ Operasyonu! Samsun'da FETÖ-PDY operasyonları sürüyor. Salıpazarı'nda polis ilçenin en büyük yerel işletmesi HK Tekstil'e baskın düzenledi.

Salıpazarı'nda FETÖ Operasyonu! Samsun'da FETÖ-PDY operasyonları sürüyor. Salıpazarı'nda polis ilçenin en büyük yerel işletmesi HK Tekstil'e baskın düzenledi.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından FETÖ üyelerine yönelik operasyonlar son hızıyla devam ediyor.

POLİS FABRİKADA ARAMA YAPTI

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde FETÖ'ye yönelik operasyonlar kapsamında Polis, HK tekstil fabrikasına baskın düzenledi. Polisin HK Tekstil'de arama yaptığı bilgisine ulaşıldı. Polisler arama sonrası tutanak tutup, bazı evraklara el koydu.

ÇARSİAD BAĞLANTISI

Çarşamba'da düzenlenen FETÖ Operasyonunun bir parçası olarak HK Tekstil'e baskın yapıldığı, HK Tekstil sahiplerinin FETÖ ile yakınlığı ile bilinen Çarşamba Sanayici ve iş adamları Derneği (ÇARSİAD) üyesi olduğu ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER