SALIPAZARI’NDA EKMEĞE
EkonomiSalıpazarı ilçesinde ekmeğe zam yapıldı.200 gr ekemek artık 1.25 kuruş.
Salıpazarı’nda 1 TL’ye satılan 200 gr ekmek yapılan zammın ardından 1 lira 25 kuruşa satılacak.
Konu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulunan Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma, “Bu karar fırıncı esnaflarımızın talebi doğrultusnda alınmıştır.”dedi
Başkan Osma şöyle devam etti.
“Yaklaşık bir yıldır ekmeğe zam yapılması gündemde olmasına rağmen geçen yıl Ticaret Bakanlığının onay vermemesi üzerine ekmek fiyatlarına zam yapılamamıştı. Samsun’da hemen hemen tüm ilçeler ekmeğe zam yaparken biz fırıncı esnafımızın talebi doğrultusunda ekmeğe zam yapmadık.
Fakat yaşanan ekonomik gelişmler, maliyet artışları nedeni ile bu zam yine fırıncılarımızın talebi ile yapılmıştır. Komşu ilçelerimiz olan Terme ve Çarşamba’da 200 gr ekmek 8 Haziran’dan itibaren 1 lira 25 kuruşua satılmaktadır. Alınan bu kararın fırıncı esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
İlginizi Çekebilir