SALIPAZARI SİL BAŞTAN... ESKİLERDEN SADECE BİR KİŞİ
SiyasetSalıpazarı’nda Cumhur İttifaknın Ak Parti listesi bir kişi dışında tamamen yenilendi.
Salıpazarı’nda Cumhur İttifaknın Ak Parti listesi bir kişi dışında tamamen yenilendi.
2014 Belediye Meclis Üyesi listesinde bulunan Nurşen Arslan listede yeniden kendine yer bulurken sekiz isim liste dışı kaldı.
Belediye Başkan Yardımcısı ve iki dönem meclis üyeliği de yapan Sadık Sağlam, Sebahattin Şen, İbrahim Kazanç, Adem Yılmaz,Hayrettin Gülbüz,Kibar Çelebi,Halit Çelebi ve Bahaettin Özcan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti listesine giremedi.
Salıpazarı’nda Cumhur İttifakı ile Halil Akgül’le giren Ak Parti belediye meclis üyesi listesinde 7.sıra MHP’ye verildi. MHP kontenjanından listeye giren İsmail Kazanç emekli ve eski İlçe Milli Eğitim Müdürü.
YSK’ya verilen Belediye meclis üyesi listelerini değerlendiren Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman , listeler hazırlanırken ince eleyip sık dokuduklarını; bir takım hassasiyetleri göz önünde bulundurduklarını söyledi.
Ak Parti İilçe Başkanı Yaman, " Cumhur ittifakı-Millet Aklı ile hazırlamış olduğumuz ortak listeyle; saflarımızı daha da sıklaştırmış olduk. MHP''ye 1 isim verildi. Bunların sıralaması genel merkez tarafından bizlere bildirildi. Biz bu konuya hiç müdahale etmedik. MHP'den 1 kişi listede yer aldı."dedi.
Müracaat çoktu. Ancak listeye girecek isim azdı. Ama listemize girmeyen insanlarda bizim birer meclis üyemizdir. Biz öyle kabul ediyoruz. Öyle de çalışacaklarına inanıyorum. Biz biliyoruz ki Cumhur İttifakının Salıpazarı’ndaki potansiyeli oldukça fazla. Bu potansiyeli değerlendirerek Salıpazarın’da 3. kez zafere ulaşacağız ."dedi.
İlginizi Çekebilir