© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Salıpazarı İlçesinde beton yol çalışmaları devam ediyor.

Kurban Bayramı nedeniyle ara verilen yol çalışmaları tekrar hız kazandı.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Salıpazarı Şantiye Şefi Hayrettin Atalar yönetiminde beton çalışmaları Kırgıl Mahallesinde başladı.

Kurban Bayramı nedeniyle ara verilen yol çalışmaları tekrar hız kazandı.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Salıpazarı Şantiye Şefi Hayrettin  Atalar  yönetiminde beton çalışmaları Kırgıl Mahallesinde başladı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Kırgıl Mahallesinde yapımına başlanan beton çlışamlarını yerinde inceledi.

HALKIMIZA SÖZ VERDİK.

Başkan Akgül, “İlçe halkına söz verdik. 2017 yılı yatırım yılı olacak dedik. Altyapı çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte üst yapıya ve yollara ağırlık verip, vatandaşlarımızın şikayetlerini de dikkate alarak gerek beton gerekse asfalt yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de davam edecek”dedi.

YUSUF ZİYA YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Büyükşehir yasasından sonra Salıpazarı’nda yatırımların hızlandığını belirten Başkan Akgül, "Alt yapı, kanalizasyon, asfalt ve beton yol çalışmaları gibi ilçemiz için önemli yatırımlarda Samsun Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları oldu. Halkımızın daha kaliteli ve daha fazla hizmet alabilmesi için gerekli bütün çalışmalarda Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışıyoruz. Şahsım ve ilçem adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER