© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Salıpazarı ATA’sını Andı

Salıpazarı İlçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında törenle anıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende, İlçe Kaymakamı Burak Öz ve Belediye Başkanı Halil Akgül Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.


Saat:09.05’de sirenler çaldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona erdi.

Anma programları daha sonra Salıpazarı Kapalı Spor Salonunda devam etti. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, oratoryom gösterileri ve Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

10 Kasım ve Atatürk konulu şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Törenlere Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Daire Amirleri, öğrenciler, Öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER