© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Minik Öğrenciler Kur’an-ı Kerim Okumaya Geçti

Salıpazarı Müftülüğünce açılan kurslarda öğrenim gören minik öğrenciler Kur’an-ı Kerim okumaya geçti

Eğitim kapsamında 4–6 yaş aralığındaki çocuklar için açılan  Kur’an Kursu meyvelerini vermeye başladı. Kız öğrenci yurdu salonunda düzenlenen kursa katılan 16 minik öğrenci Kura’n-ı Kerim  okumaya geçti.

Kur’an okumak için öncelikle Elifbayı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda  Kur’an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrenciler için, velileri ile birlikte etkinlik düzenlendi.

Öğrencilerin başarılarını destekleme yönünde teşvik etmek amacı ile düzenlenen etkinlik, hem miniklerin hem de ailelerinin yüzünü güldürdü.  Çocuklar, kendileri için düzenlenen etkinlikte bol bol eğlendi.

Çocukların Kur’an ve sünnetleri öğrenmek için çok hevesli olduklarını belirten Belediye Başkanı Halil Akgül , çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Akgül, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini sözlerine ekledi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER