Köylünün yol isyanı
YERELSamsun’un Salıpazarı İlçesine bağlı Esatçişfliği Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Köy yolunun yapılmaması nedeniyle yaz ve kış aylarında çile çektiklerini söylediler.
Samsun’un Salıpazarı İlçesine bağlı Esatçişfliği Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Köy yolunun yapılmaması nedeniyle yaz ve kış aylarında çile çektiklerini söylediler.
Yeni yol yapılmamasından şikayetçi olan mahalle sakinleri “Yollar zaten bozuk yıllardır da yapılmıyor. Üstüne üstelik kocaman çukur oluşan yollara toprak ile asfalt yapılıyor. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz” diyerek sistem ettiler. Köylüler sosyal medya hesaplarından yaptıkları tepkide şu ifadelere yer verdi; “Biz bu hizmeti hak ediyoruz çünkü biz polise askere kurşun sıkmıyoruz0. Biz kamu malına zarar vermiyoruz. Ve bu yüzden asfaltı toprakla yamanan yollardan geçiyoruz. Durmak yok toprakla yamanan yola devam”
İlginizi Çekebilir