© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Koç "Ak Partinin Dersini Halk Verecek

Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz'a özel açıklamalarda bulunan Koç;'Halkımız asla karamsarlığa kapılmasın çünkü bu ülkede CHP var' dedi.

HALKIMIZ MÜSADE ETMEYECEK

Yengesinin vefatı nedeniyle cenazesine katılmak üzere Samsun'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, samsunhaber.tc'yi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. 13 yıllık AK Parti iktidarının artık sonunun geldiğini ve 7 Haziranda en büyük dersi halkın sandıkta vereceğini belirten Koç;'Yolsuzluk dosyaları meclis raflarında bekleyen bir partinin bu ülkeyi yeniden yönetmesine ve iktidara gelmesine halkımız asla müsaade etmeyecektir' dedi.

CHP İKTİDARINA HAZIR OLUN

Özellikle büyükşehirlerde AK Parti ile CHP'nin kafa kafaya yarıştığını, bu durumun tüm Türkiye'ye CHP açısından ciddi anlamda olumlu yansıyacağını dile getiren Koç;'Çok ciddi ve halkımızda karşılık bulan reklam kampanyamız büyük ilgi gördü. Türk halkı tepkisini artık çok ciddi anlamda dışa vuruyor. Bu sinerjinin 7 Haziranda yansıması CHP'yi iktidara taşıyacaktır. Halkımızda inanıyor, bizler de inanıyoruz. Türkiye CHP iktidarına hazır olsun' diye konuştu.

AK PARTİ KAN KAYBEDECEK

HDP'nin, CHP'den oy alacağı söylentilerinin safsata olduğunu sözlerine ekleyen Koç;'Bu durum AK Partililer tarafından böyle yansıtılarak CHP oylarının azalmasını istiyor ve bekliyorlar. Tam aksine HDP, oylarının büyük bölümünü AK Parti'den alıyor. HDP'nin barajı geçmesinden rahatsız olmam. Bu onların kendi meseleleridir. Biz kendi işimizle uğraşıyoruz. Tüm kadrolarımız hazır, çalışmalarımız ve hedeflerimiz partimizin iktidar olması üzerine yapılıyor.' şeklinde konuştu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER