Kaymakam Başara Muhtarlar Gününü Kutladı
YERELSalıpazarı Kaymakamı Salih Başara 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Salıpazarı ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile düzenlenen etkinliğe katılan Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara muhtarların gününü kutladı.
Etkinlikte konuşan Kaymakam Başara, “Muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahallelerdeki ihtiyaç ve talepleri tespit etmek; bu sorunlara dair çözüm önerilerinde bulunmak ve bunların takibini yaparak vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler.
Bizler de muhtarlarımızla sürekli iletişim ve istişare halinde olarak vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine etkin ve hızlı bir şekilde ulaşmasına özen gösteriyoruz. Bizlerin en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelmeye, birliğiyle çalışmaya gayret ediyoruz.
Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında çok önemli sorumlulukları olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, yapmış oldukları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir