İYİ PARTİ'DE ŞOK! İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
SiyasetMHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, listenin YSK’ya geç teslim edilmesi nedeniyle aday olamadı. Yaşanan bu şok gelişme sonrasında Burhanettin Korkmaz'dan açıklama geldi.
MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, listenin YSK’ya geç teslim edilmesi nedeniyle aday olamadı. Yaşanan bu şok gelişme sonrasında Burhanettin Korkmaz'dan açıklama geldi.
“BİR KUMPASIN İÇİNDEYİZ”
"Bugüne kadar ne ihanetler gördük ama böylesini hiç aklımızın ucundan geçirmedik" diyen Kocamaz, şöyle devam etti: "Bizim mücadelemiz halk için mücadeledir. Zaman her şeyin ilacı. Kim bilir bu olayın arkasında hangi derin ilişkiler var. Er ya da geç bu ortaya çıkar çünkü gerçeğin bir güzel huyu var, geç de olsa ortaya çıkar".
Kocamaz, adaylıktan çekildiği ve dosyayı bilerek geç verdirdiği iddialarına tepki göstererek, hedeflerine mutlaka ulaşacaklarını belirtti.
Provokasyona gelinmemesi çağrısında bulunan Kocamaz, "Bize güvenin, sakin olun. Ama provokasyonlara da gelmeyin. Birileri, aklınca davul çaldırmaya da başlamış olabilir ama şunu bilsinler ki o davulu 1 Nisan'da bu meydanda biz çalacağız. Bizden gelecek cevabı sakince beklemenizi, rahat olmanızı istiyorum. Biz bitti demeden bu mücadele bitmeyecektir" diye konuştu.
İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık evrakının saat 17.00'den sonra verildiği gerekçesiyle kabul edilmediği ve İl Başkanının görevden alındığı kaydedilmişti.
İlginizi Çekebilir