Huzurevinde Birlik Ve Beraberlik İftarı
YERELÇarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Huzurevi Sakinleriyle İftar Programında Bir Araya Geldi
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen iftar programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Programa Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam da katıldı.
Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen iftar programında, huzurevinde kalan büyüklerin yanı sıra çevre ilçelerden gelen misafirler de yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda büyüklerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, onların hayır dualarını aldı.
Programda konuşan Başkan Dündar, büyüklerin toplumun en kıymetli hazineleri olduğunu vurgulayarak, “Onların tecrübeleri ve duaları bizler için çok değerli. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
İftar programının düzenlenmesinde emeği geçen Huzurevi Müdürü Zehra Özgür ve tüm personele teşekkür eden Dündar, Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendirmesini temenni etti.
Program, yapılan duaların ardından sona erdi.
İlginizi Çekebilir