© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Fuat Köktaş: Bunlar lağım fareleri!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisini FETÖ ile ilişkilendirmek isteyenler bulunduğunu belirterek, 'Bunlar lağım fareleri' değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisini FETÖ ile ilişkilendirmek isteyenler bulunduğunu belirterek, 'Bunlar lağım fareleri' değerlendirmesinde bulundu.

Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, özellikle Aydınlık Gazetesi'nin gündeme getirdiği, 'Adil Öksüz AKP'li vekilin aracıyla kaçtı' haberiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

ASILSIZ, MESNETSİZ HABER

Fuat Köktaş, açıklamalarında kısaca şunlara değindi: 'Yapılan siyasi linç girişimiydi. Arka planı da var tabi ki. Cumhuriyet Başsavcılığı hemen refleks gösterdi, böyle bir olayın olmadığını açıkladı. İnce siyaset izlendiğini görüyoruz. Tekzibi de yayınlamıyorlar. İyi niyet yok. Haberin tamamı asılsız, mesnetsiz. 

'FUAT KÖKTAŞ VARSA YALAN DOLAN OLMAZ!'

2 türlü siyasetçi vardır. Biri donanımlıdır, birikimlidir. Diğeri tarlada yetişmiştir, tabandan yetişmiştir. Ben biraz böyleyim. Samsun'da büyümüş, Samsun'da kazanmış, Samsun'un dinamikleri içerisinde kalkınması için mücadele etmiş biriyim. Bu işi tezgahlayanlar milletle, tabanla iç içe olan siyasetçiyi hazzetmiyor. Kendi varlıklarını bizim yokluğumuza bağlıyorlar. Çünkü biliyorlar ki Fuat Köktaş'ın olduğu yerde yalanın dolanın olmayacağını biliyorlar.

'KİM OLDUKLARINI, UZANTILARINI BİLİYORUZ!'

Kendi beklentileri bozulmuş, çürümüş insanlar kendi hainliklerini iftira ederek ortaya koyuyorlar. Bunu yapanlar, yaptıranlar, bu organize içerisinde olanlar şunu bilsinler ki, kim olduklarını biliyoruz, Samsun'daki uzantılarını biliyoruz, mücadelemiz sonuna kadar sürecek, yaptıkları yanlarına kalmayacak. Bunlar lağım fareleri."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER