© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

EMEKLİ OLDUĞU BELEDİYEDE BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU

Salıpazarı belediyesinde uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Yusuf Çakır Başkanlık koltuğuna oturdu.

Salıpazarı Belediyesinde Yazı İşleri Müdürü iken emekli olan Belediye Meclis Üyesi yusuf Çakır Belediye başkanlığına vekalet ediyor.

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ

Belediye Başkanı Halil Akgül’ün İl dışında olması nedeni ile Belediye Başkanlığına vekalet eden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Yusuf Çakır “Yıllardır Salıpazarı Belediyesinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptım.  2018 yılında emekliye ayrıldım. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ise Ak Parti’den Belediye Meclis üyesi olarak seçildim. Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’ün il dışında olması nedeni ile bu göreve beni layık gördü. Kendisine teşekkür ediyorum.

FARKLI BİR DUYGU

Belediye Başkan Vekili Yusuf Çakır “Uzun yıllar memur olarak gelip gittiğim Belediye de Başkanlığı vekalet etmek çok farklı bir duygu.İnsan hem gurulanıyor hem de duygulanıyor. Vekaleten de olsa bu görevi yürütmek gerçekten onur verici.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER