Çarşambaspor Taraftarları 14. İftarda Kenetlendi
KÜLTÜR - SANATÇarşambaspor Taraftarlar Derneği’nden Geleneksel İftar Buluşması
Çarşambaspor Taraftarlar Derneği tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen geleneksel iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı programda çok sayıda davetli aynı sofrada buluştu.
Programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, il yöneticileri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar da katıldı. Davetliler, iftar programında Çarşambaspor taraftarları ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.
Programda konuşan katılımcılar, bu tür organizasyonların toplumda birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade ederek, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmanın önemine vurgu yaptı.
Misafirleri samimi bir şekilde ağırlayan Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edilirken, organizasyona katkı sunan herkese de şükran dilekleri iletildi.
Program, edilen duaların ardından birlik ve beraberlik temennileriyle sona erdi. Katılımcılar, bu tür buluşmaların toplumdaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdiğini belirtti.
İlginizi Çekebilir