© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Çarşambaspor Kafilesine Maç Öncesi Şok

Çarşambaspor Kafilesinin Kaldığı Otel Önünde Gerginlik

Çankırı FK ile bugün deplasmanda play-off yarı final mücadelesine çıkacak olan Çarşambaspor kafilesinin kaldığı otel önünde gece saatlerinde gerginlik yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, play-off yarı final karşılaşması için dün Çankırı’ya gelen Çarşambaspor kafilesi, bugün saat 14.00’te oynanacak Çankırı FK karşılaşması öncesi konakladığı otelde maç saatini beklemeye başladı.

Gece yarısı ise bir grup taraftarın Çarşambaspor kafilesinin kaldığı otelin önünde toplandığı öğrenildi. Grubun otel önünde Çarşambaspor aleyhine tezahürat yaptığı ve saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Yaşanan gerginlik üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gruba müdahale ederek otel çevresinde güvenlik önlemi aldı. Müdahalenin ardından grup otel önünden uzaklaştırıldı.

Bugün oynanacak kritik play-off yarı final karşılaşması öncesi yaşanan olay, Çarşambaspor camiasında tepkiye neden oldu.

Çankırı FK ile Çarşambaspor arasındaki play-off yarı final mücadelesi bugün saat 14.00’te oynanacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER