ÇARŞAMBA VE HAVZA’DA YENİ BAŞKANLARIN ATAMASI YAPILDI
Siyaset31 Mart tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlerde öncesinde aday adayı olabilmek için 7 ilçe başkanı istifa etmişti. AK Parti Havza ve Çarşamba İlçe Başkanları belli oldu.
31 Mart tarihinde düzenlenecek olan yerel seçimlerde öncesinde Samsun'da aday adayı olabilmek için 7 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ve AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan'ın yerine geçecek isimler belli oldu.
Konuyla ilgili olarak AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca yapılan değerlendirmeler neticesinde AK Parti Havza İlçe Başkanlığı'na Kadir Kayan, AK Parti Çarşamba İlçe Baskanlığı'na Taner Özden atanmıştır. İlçemize ve İlimize hayırlı olsun. Rabbim muvaffak eylesin" dedi.
İlginizi Çekebilir