ÇARŞAMBA EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR!
YERELÇarşamba İlçesinde Tam Kapanma tedbirleri kapsamında denetimler sıklaştırıldı.
29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde hayata geçirilen ‘’Tam Kapanma ‘’uygulamasında Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sıkı denetimlerde bulunuyor. Çarşamba İlçe merkezi giriş ve çıkışlar ile şehir merkezinde emniyet güçleri 24 saat esaslı denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Özellikle araçlarla seyahat eden vatandaşları durdurarak izin belgelerini inceleyen ekipler izinli olmayanlar hakkında cezai işlem uyguluyor. Yaya olarak seyahat eden vatandaşların izin kağıtlarına bakan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipler, ilçede devriye atarak parklarda ve caddelerde dolaşan vatandaşları uyararak evlerine gitmeleri konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
Emniyet güçleri yasaktan muaf ve izinli olmayan vatandaşlar hakkında cezai işlem yaparken, denetimler 17 Mayıs’a kadar devem edeceğini bildirdiler.
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen’de denetimleri yerinde inceledi.
İlginizi Çekebilir