© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Boşandığı Eşini Öldürüp Canına Kıydı!

Bafra’da otomobilde korkunç olay: İki kişi ölü bulundu

Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen olay, ilçede büyük üzüntüye yol açtı. Yaklaşık iki haftadır kayıp olarak aranan 21 yaşındaki Merve Şen, eski eşi 28 yaşındaki Sezer Alnıaçık ile birlikte bir otomobilin içinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, yakınlarının kayıp ihbarı üzerine jandarma ekipleri geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ekipler, Boğazkaya mevkiinde 52 ABV 466 plakalı otomobili terk edilmiş halde buldu.

Araçta yapılan incelemede, genç kadının başından vurularak hayatını kaybettiği, yanında bulunan eski eşi Sezer Alnıaçık’ın ise silahı kucağında, aynı tabancayla kendi yaşamına son verdiği tespit edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından her iki kişinin cenazesi Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Korkunç olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER