© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

BAŞKAN DEMİR’DEN ZAM AÇIKLAMASI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SAMULAŞ tramvay ve belediye otobüslerine yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma Koordinasyon Merkezi'nce tramvay, otobüs ve dolmuş hatlarına yapılan zamla ilgili ilk kez konuştu. Bu konudaki şu anda yapılan bir artış olmadığını belirten Demir, "Ancak hiç olmayacak değil. Bunu minumumda tutma noktasında gayret sarf ediyoruz" dedi.

Ulaşıma zamla ilgili çalışmanın henüz tamamlanmadığını belirten Demir, "Ama yapmamak gibi bir şey söz konusu değil. Sadece Samulaş'ı ilgilendiren bir konu değil. Topyekun tüm toplu taşım araçlarıyla ilgili düzenleme devam ediyor. Bunu da minumumda tutma noktasında gayret sarf ediyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER