© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Başkan Aksu Ankara yolcusu

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, salı günü Ankara'ya gidecek, 9 ve 10 Ocak'ta ise Kızılcahamam'da gerçekleşecek kampa katılacak.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, görevi devralmasının ardından yoğun mesai harcıyor. Yönetim Kurulu listesini olusturmak için çalışmalarına devam eden Başkan Aksu, bu hafta içerisinde de Ankara'da partisince düzenlenecek olan önemli  programlara katılacak.

Salı günü Ankara'ya gidecek olan Aksu, 9 ve 10 Ocak tarihlerinde Kızılcahamam'da  gerçekleşecek kampa katılacak. İki gün sürecek kampın ardından Başkan Aksu, 11 Ocak Cuma günü AK Parti Genel Baskanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleşecek  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldıktan sonra Samsun'a dönecek ve yerel seçim çalışmalarına hız verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER