AŞIRI HIZ BİR CAN DAHA ALDI
ASAYİŞSamsun’un Salıpazarı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Samsun’un Salıpazarı İlçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
KARŞIYA GEÇEMEDİ.
Olay Salıpazarı-Çarşamba Karayolu Tepealtı Mevkiinde saat: 19.00’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eşi ve torunu ile birlikte Çarşamba’ya gitmek için evinden çıkan Nizamettin Kaymak (73) Tepealtı Mevkiinde otobüse binmek için yolun karşısına geçmek istedi. Eşi ve torunu yolun karşısına geçmeyi başardı ancak kendisi Çarşamba istikametinden hızla gelen aracın çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.
SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
Kazaya karışan Arap Yakup (37) idaresindeki 06 EC 9207 plakalı araç sürücü olay yerine gelen Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.
Kazada feci şekilde can veren Nizamttin Kaymak’ın cansız bedeni ise Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
MUHTAR YÜKSEL,’ÜST GEÇİT ŞART’
Kazadan sonra olay yerine gelen Tepealtı Muhtarı Yüksel Meral “Burada bu ne ilk kaza nede son olacak. Bu yol bitti biteli kazarların ardı arkası kesilmiyor. Aşırı hız nedeni ile her an kaza olacak korkusuyla yaşıyoruz. Karayolu köyümüzü ikiye bölüyor. Yetkilere sesleniyorum, daha fazla can kaybı olmadan buraya bir üst geçin yapılsın.”dedi.
İlginizi Çekebilir