© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

Alim Çakır İddialı Konuştu

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır Habersal Gazetesini ziyaret etti.

Adalık açıklamasının ardından ilk ziyaretini Habersal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu’ya yapan YRP Salıpazarı Belediye Bakan Adayı Alim Çakır iddialı açıklamalarda bulundu.

Çakır, “Dün olduğu gibi bugünde yerel basını önemsiyor ve destekliyoruz. Bu seçim sürecini yerel basınımızla birlikte yürüteceğiz”dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Salıpazarı’nda en güçlü aday olduklarını ifade eden Çakır, “Biz bu seçimi alacağız. Çünkü milletimizin ne istediğini, Salıpazarı’nın sorunları ve çözümlerini en iyi bilen aday benim. Güçlü bir kadro ile halkımızın önüne çıkacağız. Toplumun her kesimini kucaklayan, şeffaf yönetim anlayışı ile önümüzdeki beş yıl çok farklı olacak. Kimin ne dediğine bakmıyoruz. Biz önümüze ve ilçemiz için hayata geçireceğimiz projelerimize bakıyoruz”dedi.

Habersal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sait Kuzu ise “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bütün adaylar için hayırlı olmasını dileyerek Alim Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başarı diledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER