Ak Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
SiyasetAK Parti Salıpazarı İlçe Teşkilatı Belediye Başkanı Refaettin Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Refaettin Karaca’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, seçimler demokrasinin bir gereğidir. 31 Martta milletimiz sandığa giderek bir tercih yaptı. Bizler de bu tercihe saygı duymak zorundayız. Bizim için seçimler 31 Martta bitmiştir. AK Parti olarak bundan sonra Salıpazarı ilçemiz için yapılacak her hayırlı hizmete katkı sunmak, yanlışa da durmak demek bizim görevimizdir. Milletimiz beş yıl yetkiyi size vermiştir. Bu süreçte size ve ekibinize başarılar diliyorum.”dedi.
Belediye Başkanı Karaca’da ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve Yönetimine teşekkür etti. Karaca, “İlçemizi daha da ileriye taşımak için tüm kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız. Gelin el ele verelim, bu güzel ilçemizi hak ettiği yerlere birlikte taşıyalım” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir