© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

AHMET KURT MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yerel seçimlerde Yeşil Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıklayan Ahmet Kurt, gazetemizi ziyaret ederek, muhtar adaylığı ile ilgili bilgi verdi.

Yerel seçimlerde Yeşil Mahallesi için muhtar  adayı olduğunu açıklayan Ahmet Kurt, gazetemizi ziyaret ederek, muhtar adaylığı ile ilgili bilgi verdi. 7/24 ulaşılabilen bir muhtar olarak Yeşil  Mahallesi'ne hizmet edeceğini ifade eden Kurt, "Mahallemizin tüm sorunlarıyla ilgili çözümler üretip, sadece devletin dediğiyle kalmayan, projeler üreten bir muhtar olacağım." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Sait Kuzu’yla görüşerek, tüm mahalle sakinleriyle yakın bir istişare içinde olacağını belirten Yeşil Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Kurt, şunları söyledi; "Amacım mahalle halkımın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden ilgilenen ve diğer idari kurumlara ileten en iyi en hızlı şekilde temsil eden daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 ulaşılan mahallemizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen, sadece devletin yap dediğiyle yetinmeyen yeni düşünceler yeni projeler üreten ve uygulamaya geçirmek için gerekli girişimleri etkili biçimde yapan, mahalle sakinlerimizin acı tatlı sevinçli hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olan bir muhtar olmak için çıktığım bu yolda tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum.

Mevcut muhtarımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, muhtar adayı olan veya olacak bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum."dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER