© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

44 MAHALLEDE 127 ADAY

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Salıpazarı’nda muhtar adayları arasında kıyasıya bir yarış olacak.

Belediye başkanları yeni yeni seçim kampanyasına başlarken, asıl seçim heyecanı muhtar adayları arasında yaşanıyor. Seçime sayılı günler kala çalışmalara başlayan muhtar adayları, afiş ve araç süslemeleri ile propaganda yarışını belediye başkanlarından önde götürüyor.

2 BİN LİRA MAAŞ 

Muhtarlara maaş bağlanması ve silah ruhsatı harcının kaldırılması muhtarlık seçimine ilgiyi artırıyor. 44 Mahallesi bulunan Salıpazarı ilçesinde 127 muhtar adayı yarışacak.

ADAY PATLAMASI YAŞANIYOR

 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken, en yoğun rekabetin belediye başkanlığında değil muhtarlıklarda yaşandığı dikkat çekiyor. Kimi mahallede 4, kimisinde 7 muhtar adayı çıkarken, Okur-yazar olan herkes muhtar adayı olabiliyor. Ancak, muhtar adaylarından herhangi bir kriter istenmemesi tepkilere neden oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER