© © 2010–2025 HABERSAL® — Tüm Hakları Saklıdır. Yerel Gücün, Doğru Haber Kaynağı.

4 İlçede Eş Zamanlı Baskın! 7 Tutuklama

Samsun’da polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretine yönelik 4 ilçede eş zamanlı düzenlediği operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı.

Operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 7 şüpheli tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Atakum, İlkadım, Tekkeköy ve Bafra ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Ekipler, tespit edilen 11 şüphelinin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde kapsamlı arama yaptı.

Yapılan aramalarda 1.989 adet sentetik ecza hap, 3,33 gram yasaklı madde ham maddesi ile farklı tür ve miktarlarda toplam yüzlerce gram yasaklı madde ele geçirildi.

Operasyonda ayrıca 4 hassas terazi, 3 uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 kenevir bitkisi ve 1 rulo alüminyum folyo bulundu.

Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 395 TL’ye de el koydu.

Adreslerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tüfek, 4 kartuş ve 31 fişek de ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 4’ü hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 7 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalarının kent genelinde sürdüğü bildirildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER